Terug naar de resultaten
Verkocht
Statenkamer 3 in Blaricum 1261 XJ

Statenkamer 3

1261 XJ Blaricum
Vraagprijs € 399.000,- k.k.

Omschrijving

***OPEN HUIS vrijdag 14 december a.s. van 15.00 – 15.30 uur*** Te hoog inkomen voor een sociale huurwoning? Koop deze woning en laat uw sociale huurwoning achter voor iemand met een kleine beurs.

Gelegen op unieke, gewilde locatie in het dorp van Blaricum bevindt zich deze goed onderhouden helft van dubbel woonhuis op een royaal perceel! De woning is voorzien van een oprit,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1949 Woonoppervlakte 80 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

***OPEN HUIS vrijdag 14 december a.s. van 15.00 – 15.30 uur*** Te hoog inkomen voor een sociale huurwoning? Koop deze woning en laat uw sociale huurwoning achter voor iemand met een kleine beurs.

Gelegen op unieke, gewilde locatie in het dorp van Blaricum bevindt zich deze goed onderhouden helft van dubbel woonhuis op een royaal perceel! De woning is voorzien van een oprit, vrijstaande stenen garage met hoge nok en is gelegen nabij natuur, bos en diverse uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal, garderobe, toilet met fontein, doorgang naar zowel keuken als woonkamer. Ruime woonkamer met veel lichtinval. Hal met meterkast en trapkast. Dichte keuken voorzien van keukenblok, vaste kast.

Eerste verdieping:
3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

De woning is voorzien van enkele beglazing en gaskachels.

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen.
Zelfbewoningsplicht van 2 jaar na datum notariële eigendomsoverdracht.
Het perceel dient nog kadastraal te worden uitgemeten, de uitmeting vindt plaats in opdracht van en op kosten van verkoper. Voorbehoud gunning verkoper.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

De verkoop van voormalige huurwoningen worden gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden worden in de gelegenheid gesteld een bieding te doen.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Algemene voorwaarden:
De Alliantie behoudt te allen tijde het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen. Gunning is te allen tijde aan de Alliantie.

Soort woning : 2-onder-1-kapwoning
Aantal kamers : 4
Ligging : gewilde woonomgeving
Woonoppervlakte : ca. 80 m2
Externe bergruimte : ca. m2
Inhoud totaal : ca. 280 m3
Bouwjaar : ca. 1949
Parkeren : oprit en garage

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de makelaar Tessa Koeman RM/RT, Register Makelaar Register Taxateur, of met uw eigen NVM makelaar.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 399.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1949 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 80 m² Perceeloppervlakte 4702 m² Externe bergruimte 12 m² Inhoud 280 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Geen isolatie Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto(s). Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Blaricum Sectie E Perceelnummer 3036 Oppervlakte 4702 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Statenkamer 3, 1261 XJ Blaricum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.